Momentul în care un copil nesupravegheat se urcă pe banda de bagaje a unui aeroport/ Micuţul a fost rănit | VIDEO

Un copil din SUA a fost rănit la mâna dreaptă, după ce s-a urcat pe banda de bagaje a aeroportului din Atlanta şi a fost purtat de aceasta câţiva zeci de metri, el luptându-se să se întoarcă în locul de unde a pornit.

1269 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un copil nesupravegheat se urcă pe banda de bagaje a unui aeroport/ Micuţul a fost rănit | VIDEO

Copil rănit, după ce s-a urcat pe banda de bagaje de pe aeroport | VIDEO

Mama băiatului, pe numele ei Edith Vega, a susţinut că a lăsat copilul nesupravegheat doar o secundă, în timp ce ea aştepta să primească biletele de avion la un birou de check-in al companiei Spirit Airlines, arată poliţia din Atlanta, potrivit CNN.

Copilul s-a urcat pe banda rulantă şi a fost purtat până în camera de control a bagajelor, timp în care încerca să se întoarcă din drum. În camera de control, angajaţii aeroportului au oprit banda şi au preluat copilul.

Potrivit anchetei deschise de poliţie, copilul s-a rănit la mâna dreaptă, aceasta fiind umflată şi învineţită. El a fost transportat la spital imediat după producerea incidentului.

”Compania aeriană Spirit Airlines este conştientă de incident. (...) Lucrăm cu autorităţile pentru a ne asigura că a fost urmat cu precizie protocolul. Îi dorim copilului însănătoşire grabnică!”, au transmis reprezentanţii companiei aeriene care avea în sarcină acea bandă de bagaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici