PSD: Decizia ALDE de a avea candidat propriu la prezidenţiale este firească. Le dorim succes

Secretarul general PSD Mihai Fifor a declarat că este firesc ca ALDE să aibă candidat propriu la prezidenţiale, urându-i succes lui Călin Popescu Tăriceanu în competiţia electorală. El a mai spus că şi-ar fi dorit un candidat comun, oferit de partidul cu scorul mai mare, însă respectă decizia ALDE.

453 afișări
Imaginea articolului PSD: Decizia ALDE de a avea candidat propriu la prezidenţiale este firească. Le dorim succes

PSD: Decizia ALDE de a avea candidat propriu la prezidenţiale e firească. Le dorim succes

„Decizia ALDE de a avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale este una firească. Aceste alegeri reprezintă, în primul rând, un proces politic şi, chiar dacă guvernăm împreună, ALDE este un partid de centru-dreapta. Desigur că ne-am fi dorit să avem un candidat comun, oferit de partidul cu scorul mai mare, însă respectăm decizia partenerilor noştri de alianţă şi le dorim succes în competiţia electorală. Până la urmă, electoratul de dreapta are nevoie de alternative la oferta săracă în idei prezentată până acum”, a scris Mihai Fifor, joi, pe Facebook.

ALDE a votat, miercuri, în şedinţele forurilor statutare, ca liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu să fie candidatul la prezidenţiale. La finalul şedinţei ALDE de la Parlament, Tăriceanu a declarat a că nu se va retrage din cursa pentru prezidenţiale în favoarea Vioricăi Dăncilă. El i-a transmis preşedintelui PSD să nu se aştepte la o astfel de decizie.

PSD a decis, marţi în CEx, ca preşedintele partidului Viorica Dăncilă să fie prezidenţiabilul formaţiunii.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici