“Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, istoricul Adrian Cioroianu, ambasador delegat permanent al României pe lângă UNESCO şi cântăreţul Matteo

Vlad Craioveanu te aşteaptă la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, miercuri, 4 noiembrie, de la ora 21:00.

158 afișări
Imaginea articolului “Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, istoricul Adrian Cioroianu, ambasador delegat permanent al României pe lângă UNESCO şi cântăreţul Matteo

Istoricul Adrian Cioroianu îţi spune cum gestionează Franţa pandemia de coronavirus, la aproape o săptămână de la intrarea în carantină. Apoi, îţi explică de ce planează asupra Franţei pericolul atacurilor teroriste.

După ce discutăm despre ce se întâmplă în Franţa revenim la noi, în ţară, şi îţi spunem dacă este greu să fii artist în pandemie. Cântăreţul Matteo îţi povesteşte despre planurile sale, la ce colaborări lucrează, dar şi cum se îmbină viaţa de tătic cu cea de artist.

Nu rata ediţia specială “Ochii pe mine!”, miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 21:00, la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici