„Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Alex Cojocaru, psihoterapeut şi Mirela Bucovicean, antreprenoare - fondatoarea Molecule F.

72 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Alex Cojocaru, psihoterapeut şi Mirela Bucovicean, antreprenoare - fondatoarea Molecule F.

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 8 martie, de la ora 23.00.

8 Martie 2021. Astăzi este, ca de obicei – fără supărare domnilor! –  despre femeie. Eterna şi fascinanta poveste. Dacă ai cunoscut-o, uit-o dacă vei putea! Mai bine, dă-i o floare!

Psihoterapeutul Alex Cojocaru îţi spune cum iubesc femeile, dar şi cum iubesc bărbaţii. Cum reuşim să trăim împreună deşi gândim diferit? Din când în când, e bine să mergi cu iubirea şi pe la …psiholog? Domnilor, mare atenţie, restaurantele s-au închis din nou! Aşa că, apucaţi-vă de gătit!

În cea de-a doua parte a emisiunii, vorbim cu antreprenoarea Mirela Bucovicean – desemnată de 4 ori una dintre cele mai puternice femei în business şi câştigătoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat – despre provocările femeii într-o lume a bărbaţilor. Cum gândesc într-un business femeile şi cum gândesc bărbaţii? Cum îţi construieşti ca femeie de business relaţia cu bărbaţii pe care îi conduci?

Femeie, azi primeşti o floare! Îţi doresc să primeşti şi mâine şi în fiecare zi. Până atunci, te invit la o ediţie specială ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, luni, 8  Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici