(P) Importanța testării rapide antigen

Studiile recente arată că vectorii de contaminare cu Covid-19 cel mai des întâlniţi sunt familia şi cercul de apropiaţi.

1098 afișări
Imaginea articolului (P) Importanța testării rapide antigen

(P) Importanța testării rapide antigen

Pentru că atunci când suntem în aceste situaţii suntem mult mai relaxaţi şi renunţăm la măsurile de protecţie pe care le luăm în societate.

 

În contextul în care decembrie este o lună plină de evenimente în care socializăm, pentru a petrece sărbătorile în siguranţă, Medplaza recomandă ca masura de precauţie testele rapide antigen, pentru diminuarea riscului răspândirii virusului mai ales către cei apropiaţi nouă şi pentru a ne feri noi înşine de contaminare cu coronavirus.

 

Chiar dacă suntem pe o panta descrescătoare a ratei infectărilor la nivel naţional, preţul extrem de scăzut şi rapiditatea testului (10 minute) sunt argumente puternice care pot ajuta şi spori securitatea petrecerilor private sau a altor evenimente de grup.

Accesibile, la cutie de 5 bucăţi, testele rapide antigen pentru detectarea COVID-19 sunt un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativă  a antigenilor noului coronavirus în tampon nazo-faringian.

 

Avantajele testului rapid antigen Relly Tech, distribuit exclusiv de Medplaza Health (www.medplaza.ro) sunt:

 

  •     ✓ Este cel mai nou tip de testare coronavirus;
  •     ✓ Poate indica infecţia în faza acută a bolii;
  •     ✓ Poate indica infecţia şi la persoane fara simptome, dacă infecţia este activă;
  •     ✓ Rezultat în 10 minute;
  •     ✓ Specificitate relativă: >99.9%;
  •     ✓ Sensibilitate: 96,17%;
  •     ✓  Acurateţe:  98,79%;
  •     ✓ Tipuri de testări: tampon nazo-faringian / tampon oro-faringian.

 

Pentru o acurateţe mai mare a prelevării probei, testele sunt recomandate pentru uz profesional.

 

Imagine copertă ©Dreamstime.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici