(P) Pregateste-te pe repede-inainte de Black Friday la PIATRAONLINE

Mega-reducerile de Black Friday sunt intotdeauna un prilej bun de a face cumparaturi, datorita preturilor foarte mici. PIATRAONLINE profita de aceasta zi unica si te ajuta sa iti amenajezi propria locuinta cu piatra naturala preferata, mai ieftin.

3844 afișări
Imaginea articolului (P) Pregateste-te pe repede-inainte de Black Friday la PIATRAONLINE

(P) Pregateste-te pe repede-inainte de Black Friday la PIATRAONLINE

PIATRAONLINE anunta inceperea campaniei de Black Friday 2019, pe data de 15 noiembrie, cu reduceri la nenumarate produse, atat in magazinul online, dar si in magazinul fizic. Sute de produse vor fi disponibile pe blackfriday.piatraonline.ro.

Mega-reducerile de Black Friday sunt intotdeauna un prilej bun de a face cumparaturi, datorita preturilor foarte mici. PIATRAONLINE profita de aceasta zi unica si te ajuta sa iti amenajezi propria locuinta cu piatra naturala preferata, mai ieftin. Intra online sau vino in showroom, alege produsele favorite si reamenajeaza locuinta. Cei care doresc sa vada materialele pe care vor sa le comande, pot veni in showroom-ul din Aleea Teisani nr. 137 A, de la miezul noptii. Compania tine sediul deschis timp de 24 de ore, incepand cu 00:00.

Mai mult decat atat, cei care aleg sa vina in showroom, pot participa la ”Glow in the Dark Party”, petrecerea care tine ofertele in priza timp de 24 de ore. Black Friday la miezul noptii, o petrecere unica unde experimentezi o Vinere Neagra altfel si unde te lasi inspirat.

Doar o data pe an iti poti decora casa si gradina la preturi atat de mici, motiv pentru care PIATRAONLINE aduce un bonus: posibilitatea de a te consulta cu un arhitect. Daca vii pe 15 noiembrie in showroom-ul din Aleea Teisani, poti programa o intalnire cu un specialist care sa te ajute cu propria amenajare a locuintei. Sfaturile sunt intotdeauna bine-venite, ne ajuta sa vedem lucrurile dintr-o alta perspectiva si chiar sa gasim solutii pentru proiectele la care nu aveam rezolvare. Intra pe site-ul PIATRAONLINE si programeaza o intalnire cu unul dintre arhitectii nostri.

Reducerile de Black Friday au fost intotdeauna un motiv pentru care sa mergem la cumparaturi, deoarece preturile mici sunt un prilej foarte bun sa mai achizitionam anumite lucruri necesare in locuinta.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala din Romania, un lider de piata. De peste 10 ani, compania selecteaza si importa cea mai buna piatra din toate colturile lumii, motiv pentru care firma se identifica drept un generator de inspiratie, un loc in care creatia nu are limite.

Fiecare proiect este important pentru echipa, la fel ca si dorinta de a evolua si de a se dezvolta constant pentru a oferi cele mai bune servicii. Ei doresc ca timpul petrecut in showroom sa fie unul cat mai optimizat, astfel ca este recomandat sa iti programezi o intrevedere cu arhitectul si sa ii prezinti proiectul, pentru a primi cele mai bune sugestii.

Inscrie-te la newsletter-ul PIATRAONLINE, pentru a afla in avans care sunt ofertele de Black Friday si sa nu ratezi lansarea campaniei. La PIATRAONLINE ai Black Friday 24 de ore, incepand cu 00:00, in showroom si online. Lasa-ti adresa pe blackfriday.piatraonline.ro ca sa fii sigur ca prinzi startul.

Antreneaza designerul din tine si fii primul care afla cand incepe maratonul de oferte!

https://youtu.be/Tpwwz1d9DFA

https://youtu.be/8iRYaw8QHiA

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici