Percheziţiile de luni din sediul Guvernului: 11 procurori ar fi participat la acţiune/ Surse: Investigaţia vizează modul de organizare a unui concurs pentru un post de funcţionar public

11 procurori au participat la percheziţiile de la sediul Guvernului, într-un dosar care vizează un concurs pentru o funcţie publică, care ar fi avut loc în luna iulie, fiind suspiciuni că un candidat ar fi primit subiectele, susţin surse apropiate anchetei.

1456 afișări
Imaginea articolului Percheziţiile de luni din sediul Guvernului: 11 procurori ar fi participat la acţiune/ Surse: Investigaţia vizează modul de organizare a unui concurs pentru un post de funcţionar public

Percheziţiile de luni din sediul Guvernului: 11 procurori ar fi participat la acţiune/ Surse: Investigaţia vizează modul de organizare a unui concurs de funcţionar public

Pentru a ridica documentele din birourile Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, la sediul Guvernului ar fi mers 11 anchetatori, susţin surse apropiate anchetei.

Candidatul vizat de anchetă ar fi Iulia Teodorescu, consilier la SGG, fost purtător de cuvânt la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Cioloş şi fost jurnalist.

"Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 5 locaţii situate în sediul unei instituţii publice din Bucureşti. Percheziţiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secţiei de combatere a corupţiei, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie comise în cursul lunii iulie 2017", a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că vizate au fost birourile Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul de la Guvern. Sursele citate precizează că ar fi fost solicitate documente şi de la Secretariatul General al Guvernului.

Luni seara, surse guvernamentale declarau pentru MEDIAFAX că mai mulţi procurori DNA au ridicat luni documente de la Secretariatul General al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici