Prietenul cu care Alexandra urma să se întâlnească la Caracal: Sunam şi nu răspundea. E un coşmar

Marian, prietenul Alexandrei, cu care fata urma să se întâlnească în Caracal în ziua când a dispărut, povesteşte că o aştepta să meargă la un suc şi în parc. A sunat-o pentru că întârzia, dar nu i s-a răspuns, apoi o prietenă l-a întrebat despre fată. Atunci şi-a dat seama că ceva nu e în regulă.

9968 afișări
Imaginea articolului Prietenul cu care Alexandra urma să se întâlnească la Caracal: Sunam şi nu răspundea. E un coşmar

Prietenul cu care Alexandra urma să se întâlnească la Caracal: Sunam şi nu răspundea. E un coşmar

Marian trebuia să se întâlnească în Caracal cu Alexandra la ora 10.00, să bea un suc, să meargă în parc, iar apoi fiecare avea program separat, băiatul urmând să meargă la meditaţii, la ora 12.00. Nu era prima dată când se vedeau în oraş, iar o cursă Doborosloveni – Caracal nu era scumpă deloc, plăteau 2 – 3 lei.

„Trebuia să ne vedem la ora 10.00 la Caracal. Aşa stabilisem. Şi ea avea treabă atunci în oraş. Aveam o oră de întâlnire. De la 10.00 la 11.00. La 11.00 eu trebuia să ajung să îmi iau costumul popular de la teatru şi la 12.00 aveam meditaţii. Şi eu şi ea, atunci când ne vedeam în oraş, veneam cu ocazia. Ne întâlneam la un suc sau ne plimbam prin parcul de acolo. În ziua respectivă, eu nu am ajuns la 10.00, am întârziat un pic. Când am ajuns ea nu era. Am sunat-o de câteva ori. Telefonul ei suna, dar nu răspundea nimeni. Am crezut că poate are telefonul pe silenţios şi că o să mă sune când vede apelurile. Apoi am crezut că nu poate să vină sau că a rămas la vreo prietenă. Nu m-am gândit nicio clipă că ar putea fi ceva de groază", a declarat pentru MEDIAFAX, prietenul Alexandrei, Marian.

Prietenul Alexandrei povesteşte că şi-a dat seama că ceva nu este în regulă când a fost apelat de o altă fată, prietenă a Alexandrei.

„Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă când o prietenă de-a ei m-a apelat pe Facebook şi m-a întrebat de ea. Am încercat să o mai sun şi telefonul nu mai suna. Era închis. Seara a a venit tatăl ei la mine să mă întrebe de ea, pentru că nu mai ştia nimic", a mai spus Marian.

Despre Alexandra, Marian spune că era o fată foarte cuminte, iar dispariţia ei i se pare un coşmar.

„Noi aveam o relaţie de prietenie, dar nu ne vizitam acasă, nici eu la ea şi nici ea la mine. Mergeam la plimbare. Alexandra era o fată foarte cuminte, liniştită. Nu ştiu ce să mai zic. Nu am cuvinte. Mi se pare un coşmar", a mai spus băiatul.

Băiatul spune că mersul cu ocazia în Caracal era o practică, pentru că toată lumea vine la magazinele din oraş.

„Mergeam la oraş cu diverse treburi. Inclusiv pentru cumpărături. Avem magazine şi acolo, la noi în localitate, dar la oraş era altfel", a mai spus băiatul.

El speră ca Alexandra să fie în viaţă, iar după această tragedie spune că nu va mai merge cu ocazia.

„Eu sper şi cred că Alexandra este în viaţă. După dispariţia ei, nu cred că mai are cineva curajul să meargă cu ocazia", a mai spus prietenul Alexandrei.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieşirea din Caracal..

Joi dimineaţa, Gheorghe Dincă a plecat la farmacie să cumpere nişte creme pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei, aşa cum a spus chiar fata la 112. A reuşit să apeleze numărul de urgenţă, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului. Când a găsit-o vorbind la telefon, acesta a lovit-o cu putere, fata a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici