Scene desprinse din filmele SF. Armata americană a invadat străzile din New York VIDEO

Donald Trump a declarat că statul New York se află în stare de urgenţă după ce au fost confirmate cazuri noi de răspândire a coronavirusului.

21625 afișări
Imaginea articolului Scene desprinse din filmele SF. Armata americană a invadat străzile din New York VIDEO

Scene desprinse din filmele SF. Armata americană a invadat străzile din New York VIDEO

 

Mark Esper, Secretarul de stat al apărării SUA, a venit cu completări la adresa lui Donald Trump şi a spus: "Luăm în considerare activarea unităţilor de pază şi rezerve naţionale pentru a ajuta statele cu planificare, logistică şi asistenţă medicală, după caz”.
 
În momentul de faţă armata americană a intrat în New York şi lucrează la o modalitate de a transforma hotelurile, căminele şi terenurile de sport în zone dedicate suportului medical. Aproximativ 10.000 de hoteluri, cămine şi alte spaţii din New York se vor transforma în zone de spitalizare pentru cei infectaţi cu coronavirus.
 
"Vom prelua cât mai multe clădiri într-o perioadă scurtă de timp şi le vom transforma în centre de spitalizare." , a mai spus Mark Esper.
 
Există 22.782 de cazuri de coronavirus confirmate în Statele Unite, conform unei evidenţe a cazurilor detectate şi testate în Statele Unite prin sistemele de sănătate publică din SUA. În New York sunt peste 4.500 de persoane infectate cu COVID-19, iar numărul creşte. 
 
Cel puţin 281 de persoane au murit. Totalul include cazuri din toate 50 de state, districtul Columbia şi alte teritorii americane, precum şi toate cazurile repatriate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici