Se-aud clopotele şedinţelor de Guvern, dar nu şi ale bisericilor. Când spun autorităţile că vor putea fi ţinute din nou slujbe în interior

  • Patriarhia Română vrea redeschiderea bisericilor, dar Guvernul nu prea dă speranţe.
  • Orban şi Tătaru au săvârşit „păcatul” lipsei comunicării: două declaraţii diferite, în aceeaşi zi, pe acelaşi subiect.
  • Premierul spune că Executivul are în plan deschiderea bisericilor cât de curând, dar Nelu Tătaru nici nu a luat în calcul să mergi la slujbă, în interior, mai devreme de 1 iulie.
2396 afișări
Imaginea articolului Se-aud clopotele şedinţelor de Guvern, dar nu şi ale bisericilor. Când spun autorităţile că vor putea fi ţinute din nou slujbe în interior

Se-aud clopotele şedinţelor de Guvern, dar nu şi ale bisericilor. Când spun autorităţile că vor putea fi ţinute din nou slujbe în interior

Patriarhia Română vrea revenirea la slujbele în incinta lăcaşurilor de cult. Nimeni nu dă, însă, un răspuns clar. 

Se-aud clopotele şedinţelor de Guvern, dar nicio decizie în acest sens. Orban şi Tătaru au săvârşit unul dintre păcatele mari ale guvernării, lipsa comunicării. Uite, două declaraţii din aceeaşi zi: premierul spune că Executivul are în plan deschiderea bisericilor cât de curând, dar Nelu Tătaru nici nu a luat în calcul să mergi la slujbă, în interior, mai devreme de 1 iulie.

„Este prevăzută în planul nostru deschiderea bisericilor, pentru oficierea de slujbe în interiorul bisericii. Dacă nu există o evoluţie foarte negativă a epidemiei, la nivelul de răspândire, se vor putea oficia slujbe într-un viitor apropiat. Eu sunt un om credincios. Cred cu adevărat că este importantă prezenţa omului, alături de Dumnezeu, în special în biserică”, a declarat premierul. 

„Evaluarea şi evoluţia zilnică (a cazurilor de COVID-19 n. red.) din perioada imediat următoare ne va da şi momentul când se va face acest lucru. De pe 15 iunie. (...) Nu mai devreme de 1 iulie”, a spus Nelu Tătaru. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici