Simona Halep este cap de serie numărul 1 la Roland Garros

  • Roland Garros va avea loc în perioada 21 septembrie – 11 octombrie
  • Barty a câştigat la Roland Garros în 2019
  • Până la Roland Garros, în turneul de la Roma, Halep va face echipă cu Monica Niculescu
2188 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este cap de serie numărul 1 la Roland Garros

Simona Halep este cap de serie numărul 1 la Roland Garros

Simona Halep a devenit principala favorită să câştige Roland Garrosul, după ce numărul 1 WTA, Asheligh Barty a anunţat că nu va participa anul acesta. A fost o decizie dificilă, dar australianca nu va juca în acest an în Europa.

"Sunt două motive. Primul este legat de riscurile care încă există, din cauza Covid. Al doilea motiv este legat de pregătirea mea, care nu a fost ideală, pentru că nu m-am putut pregăti cu antrenorul meu, din cauza restricţiilor de călătorie de pe teritoriul Australiei", a transmis Barty.

Halep face parte din cele 11 românce care vor juca la Paris. Până atunci, Simona se va antrena pentru Roland Garros în turneul de la Roma.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici