Tarom anunţă anularea a două curse, joi, din cauza grevei de pe aeroportul din Frankfurt

Compania Tarom anunţă că, din cauza grevei personalului de securitate de pe aeroportul din Frankfurt, care va avea loc joi, nu poate opera cursele RO301/RO 302.

143 afișări
Imaginea articolului Tarom anunţă anularea a două curse, joi, din cauza grevei de pe aeroportul din Frankfurt

Tarom anunţă anularea a două curse, joi, din cauza grevei de pe aeroportul din Frankfurt

„Asemenea altor companii aeriene şi a pasagerilor acestora şi TAROM, alături de călătorii săi de pe zborurile mai sus menţionate, îţi va recalibra cursele pe fundalul grevelor declanşate în Germania. Deşi situaţia generată este independentă de activitatea sau voinţa operatorul aerian naţional, TAROM cere scuze tuturor pasagerilor potenţial afectaţi şi ia deja măsuri care să îi protejeze”, se arată într-un comunicat al companiei.

Conform acestuia, pasagerii pot alege reprogramarea pe cursele de vineri sau pot cere rambursarea valorii biletelor de zbor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici