Tribut emoţionant. O biserică din Utrecht a bătut clopotele în ritmul unor piese Avicii. VIDEO

Reprezentanţii unei biserici din Utrecht au sincronizat clopotele lăcaşului de cult astfel încât au reuşit să reproducă trei dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Tim Bergling. Este vorba despre hiturile "Wake Me Up," "Without You" şi "Hey Brother".

3264 afișări
Imaginea articolului Tribut emoţionant. O biserică din Utrecht a bătut clopotele în ritmul unor piese Avicii. VIDEO

Tribut emoţionant. O biserică din Utrecht a bătut clopotele în ritmul unor piese Avicii. VIDEO

Rezultatul a fost unul incredibil, un tribut original adus unuia dintre cel mai apreciaţi muzicieni ai ultimilor ani.

Tim Bergling s-a stins din viaţă la vârsta de 28 de ani în timp ce se afla în vacanţă în Oman. Cunoscut sub numele de scenă Avicii, acesta avea de mai mulţi ani probleme de sănătate.

Puteţi urmări în videoclipul de mai jos momentul incredibil din Utrecht! 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici