Acum o jumătate de veac în Pretoria se năştea omul ce şi-a propus să ducă omenirea pe Marte. Elon Musk împlineşte astăzi 50 de ani

  • Elon Musk, al treilea cel mai bogat om din lume, împlineşte astăzi 50 de ani
  • Musk a fondat companii precum Tesla, SpaceX, Neuralink sau The Boring Company
  • Marele vis al lui Elon Musk rămâne să ducă omenirea pe planeta Marte
770 afișări
Imaginea articolului Acum o jumătate de veac în Pretoria se năştea omul ce şi-a propus să ducă omenirea pe Marte. Elon Musk împlineşte astăzi 50 de ani

Acum o jumătate de veac în Pretoria se năştea omul ce şi-a propus să ducă omeneria pe Marte. Elon Musk împlineşte astăzi 50 de ani

Este ziua lui Elon Musk. Miliardarul neînţeles de mulţi cu un mare vis: să ducă omenirea pe Marte.

Pe 28 iunie 1971 s-a născut într-un oraşul unde sunt toate ambasadele străine din Africa de Sud, Pretoria. De la 10 ani era deja pasionat de computere şi jocuri video. A început să înveţe programare imediat şi a creat un joc înainte să împlinească 12 ani. Anii au trecut iar Musk este acum unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din lume. Şi unul dintre cei mai bogaţi. 
 
ELON MUSK - CEO Tesla, SpaceX: Trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ pe termen scurt pentru că dacă nu faci ceea ce este necesar să plăteşti facturile nu vei avea ocazia să-ţi îndeplineşti obiectivul pe termen lung. E plăcut totuşi să ai acel obiectiv măreţ, Sfântul Graal, un potenţial pe termen lung care să te inspire să mergi la lucru. 
 
Tesla a crescut cu 200% în ultimul an. SpaceX a ajuns printre cele mai importante companii pentru călătoria în Spaţiu. Şi tocmai ce a confirmat că în luna iulie va avea prima misiune pe orbită pentru Starship, racheta construită să ducă oameni pe planeta Marte. Musk şi-a făcut şi inamici. Grupul de hackeri Anonymous l-a ameninţat printr-un clip pe net pentru felul în care a influenţat piaţa de criptomonede.
 
Cu bune, cu rele, Musk a devenit una dintre cele mai cunoscute personalităţi din lume. La 50 de ani pare că abia a început să revoluţioneze multiple industrii cu companiile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici