AISIN şi DENSO au lansat maşina de curse hibrid Toyota Gazoo Racing GR010

  • Companiile AISIN şi DENSO au creat maşina hibrid Toyota Gazoo Racing GR010
  • Toyota Gazoo Racing GR010 are tracţiune integrală şi 680 de cai putere
  • Maşina va fi pilotată de campioni mondiali precum Mike Conway, Kamui Kobayashi şi José María López
403 afișări
Imaginea articolului AISIN şi DENSO au lansat maşina de curse hibrid Toyota Gazoo Racing GR010

Companiile AISIN şi DENSO au lansat oficial maşina de curse Toyota Gazoo Racing. Cu tracţiune integrală şi 680 de cai putere, Toyota intră în competiţia FIA World Endurance Championship.

Aceasta maşină va fi condusă de campionii mondiali ai ultimei ediţii a curselor maraton cu maşini. Vor fi 6 curse pe trei continente, inclusiv cea de 24 de ore de la Le Mans de pe 12-13 iunie.

Timp de 18 luni s-a lucrat la maşina hibrid şi se supune noilor reglementări ale competiţiei. Piloţii au contribuit şi ei la rezultatul final.

Mike Conway, campion mondial FIA World Endurance Championship: Este entuziasmant să vezi cum o maşină nouă este creată ştiind că ai cu adevărat o relaţie cu aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici