Avertismentul Apple pentru toţi posesorii de iPhone

  • O informaţiie importantă pentru proprietarii de iPhone: Apple avertizează clienţii că smartphone-urile sale ar putea interfera cu dispozitivele medicale, inclusiv stimulatoarele cardiace.
18012 afișări
Imaginea articolului Avertismentul Apple pentru toţi posesorii de iPhone

Avertismentul Apple pentru toţi posesorii de iPhone

Într-o notificare publicată pe pagina de asistenţă Apple, compania a extins informaţiile de siguranţă emise anterior, avertizând utilizatorii că dispozitivele iPhone conţin magneţi şi aparate de radio care emit câmpuri electromagnetice, ambele „putând interfera” cu dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace şi defibrilatoarele, relatează CNN.

Anunţul avertizează în mod specific utilizatorii despre „magneţii din interior” prezenţi în cele patru modele de iPhone 12, precum şi accesoriile MagSafe.

Apple (AAPL) remarcă faptul că versiunile iPhone 12 conţin mai mulţi magneţi decât modelele anterioare de iPhone, dar a mai spus că nu prezintă un risc mai mare de interferenţă magnetică cu dispozitivele medicale decât modelele anterioare.

Apple a declarat în actualizare că dispozitivele medicale pot conţine senzori care pot reacţiona la magneţi sau unde radio care sunt foarte aproape. Compania recomandă păstrarea iPhone-urilor şi a încărcătoarelor MagSafe la o „distanţă de siguranţă” de dispozitivele medicale - pe care o defineşte ca fiind o distanţă mai mare de 15 cm sau la distanţă de 38 de cm atunci când se încarcă fără fir.

Când Apple a dezvăluit iPhone 12 în toamna anului trecut, compania a anunţat şi revenirea MagSafe. Clienţii pot cumpăra docuri de încărcare MagSafe, precum şi alte accesorii magnetice, inclusiv carcase şi portofele care se ataşează la spatele telefoanelor.

Experţii în sănătate au avertizat mult timp să nu folosească sau să ţină telefoanele prea aproape de dispozitivele medicale implantate, avertizând oamenii să nu le ţină în buzunarele cămăşii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici