Cei de la Qualcomm au anunţat lansarea unui nou procesor. Xiaomi şi Sony sunt primele companii care îl vor folosi

  • Qualcomm a anunţat noul procesor Snapdragon 888
  • Acesta va fi folosit pe telefoanele de top, cu Android, din 2021
  • 15 companii, printre care Xiaomi, LG sau Sony, vor folosi procesorul
255 afișări
Imaginea articolului Cei de la Qualcomm au anunţat lansarea unui nou procesor. Xiaomi şi Sony sunt primele companii care îl vor folosi

Cei de la Qualcomm au anunţat lansarea unui nou procesor. Xiaomi şi Sony sunt primele companii care îl vor folosi

Telefonul tău este deja un veritabil computer de buzunar. Însă acest lucru nu înseamnă că nu pot deveni chiar şi mai puternice.

Qualcomm, compania care produce cipurile folosite pe telefoanele cu Android, tocmai a prezentat următorul procesor pentru 2021. Cele mai tari smartphone-uri îl vor avea. Cu ce vine? În primul rând, ajută la dezvoltarea reţelei 5G şi pentru un gaming de performanţă. De acum, procesorul poate face faţă la jocuri la 144 de frame-uri pe secundă.

Însă, la capitolul cameră, creşterea e şi mai spectaculoasă: cu 35% faţă de generaţia anterioară. Procesorul poate să facă 120 de fotografii într-o secundă.

Alex Katouzian: Cu camera pariem totul pe viitorul fotografiei. Cu funcţionalităţi care vor schimba modul în care consumatorii folosesc camerele smartphone-urilor. Este cea mai avansată platformă iar tehnologiile construite în procesor sunt pur şi simplu grozave. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici