Compania Lime se luptă cu vandalii. Ce modificări vor să aducă trotinetelor

  • Compania Lime vrea să îşi modifice trotinetele astfel încât oamenii să nu mai dezlipească codurile QR
  • Pentru a închiria un vehicul, clienţii trebuie să scaneze codul QR folosind aplicaţia Lime
  • Cu toate acestea, anumiţi indivizi preferă să dezlipească sau să deterioreze codurile, pentru a face mijloacele de transport inutilizabile
9548 afișări
Imaginea articolului Compania Lime se luptă cu vandalii. Ce modificări vor să aducă trotinetelor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Compania Lime doreşte să aducă modificări flotelor de vehicule astfel încât oamenii să nu mai poată dezlipi codurile QR. Pentru a putea închiria un vehicul, clienţii trebuie să scaneze codul QR folosind aplicaţia Lime.

Cu toate acestea, adesea vandalii dezlipesc respectivul cod pentru a le face inutilizabile. După mai multe plângeri venite pe adresa companiei, aceştia s-au sesizat şi au luat măsuri.

Toate trotinetele vor dispune de etanşarea zonei de cod pentru a preveni astfel de incidente.

„Vom urma o strategie clară de prevenire a vandalismului. Pentru zona de cod QR, vom implementa pe toate mijloacele de transport deţinute capace de protecţie”, au declarat oficialii companiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici