Moment important pentru România în ceea ce priveşte sectorul tehnologiei de înaltă performanţă. Nou centru de design într-un oraş din ţară

  • AMD a anunţat astăzi deschiderea unui nou Centru de Design în România.
  • Situat în Iaşi, noul centru de proiectare AMD va angaja o echipă de ingineri axată pe promovarea atât a inovaţiilor hardware, cât şi a celor software, în centrul acestora fiind principalele soluţii de calcul performante ale companiei.
1749 afișări
Imaginea articolului Moment important pentru România în ceea ce priveşte sectorul tehnologiei de înaltă performanţă. Nou centru de design într-un oraş din ţară

Sursa foto: AMD

AMD anunţă deschiderea unui nou centru de proiectare în România, ca parte a angajamentului companiei de a extinde resursele de inginerie axate pe proiectarea siliciului în Europa. Situată în Iaşi, echipa de ingineri AMD se va concentra pe dezvoltările cheie de proiectare pentru viitoarele arhitecturi de bază ale procesoarelor şi tehnologia AMD Infinity Fabric™ care vor ajuta îmbunătăţirea experienţelor de procesare ale viitoarelor produse.

„Suntem încântaţi să ne extindem prezenţa în Europa odată cu deschiderea unui nou centru de design la Iaşi”, a declarat Steven Hesley, vicepreşedinte al Silicon Design Engineering la AMD. „Echipa noastră din România se va concentra asupra dezvoltărilor cheie de proiectare pentru viitoarele arhitecturi procesoarelor şi tehnologiilor AMD Infinity Fabric ™ care vor ajuta îmbunătăţirea experienţelor de procesare ale viitoarelor produse”.

Crearea unui nou Centru de proiectare AMD în Europa, cu planuri de extindere viitoare, evidenţiază prezenţa tot mai mare a ingineriei şi angajamentul companiei pentru dezvoltarea talentelor inginereşti din regiune.

„AMD se angajează să ofere clienţilor cele mai performante produse care integrează funcţii de securitate avansate, ajutând la rezolvarea unora dintre cele mai dificile provocări ale lumii", a declarat Mario Silveira, vicepreşedinte de vânzări EMEA la AMD. „Sunt încântat să văd că Europa contribuie la viziunea companiei noastre de a furniza produse durabile şi de vârf în industrie printr-o echipă de ingineri talentaţi din România”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici