Cu numele meu şi imaginea mea? Zlatan Ibrahimovic spune că nu şi-a dat acordul asupra drepturilor de autor din FIFA21

  • Zlatan Ibrahimovic acuză EA Sports că îi folosesc imaginea în FIFA21 fără acordul lui
  • EA SPORTS FIFA răspunde acuzaţiilor şi oferă o declaraţie oficială
  • În FIFA21, Ibrahimovic are ratingul de 83
  • Ibrahimovic are o avere de 160 de milioane de euro
898 afișări
Imaginea articolului Cu numele meu şi imaginea mea? Zlatan Ibrahimovic spune că nu şi-a dat acordul asupra drepturilor de autor din FIFA21

FOTO: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic s-a preocupat întotdeauna de imaginea sa, iar acum e foarte supărat pe EA Sports. Suedezul vrea să afle cine le-a dat dreptul să îi folosească imaginea în FIFA 21 şi a început să pună întrebări în mediul online.

„Cine le-a permis celor de la EA Sports să îmi folosească numele şi imaginea? FIFPro? Nu ştiu să fiu membru al FIFPro şi dacă sunt, am fost pus acolo fără să ştiu printr-o manevră ciudată. Eu cu siguranţă nu am permis ca nici FIFA, nici FIFPro să facă bani folosindu-se de mine”, afirmă el.

Fanii au glumit că e supărat că are viteza mică în FIFA, dar Ibrahimovic a mai adăugat apoi: „Cineva face bani cu numele meu şi imaginea mea fără o înţelegere de atâţia ani. E timpul să investigăm.”

Cum răspunde EA SPORTS FIFA acuzaţiilor?  Iată declaraţia oficială:

„EA SPORTS FIFA este cel mai important joc video de fotbal din lume şi, pentru a recrea anual o experienţă pe cât posibil de autentică, colaborăm cu numeroase ligi, cluburi şi persoane pentru a securiza drepturile de a recrea jucătorii de fotbal pe care îi includem în jocul nostru. Una dintre aceste colaborări de lungă durată este cea cu FIFPro, reprezentantul global al jucătorilor profesionişti de fotbal, care la rândul său are numeroase parteneriate cu o sumedenie de licenţiatori în vederea negocierii unor acorduri menite să le ofere beneficii jucătorilor şi sindicatelor de jucătorilor, întocmai din utilizarea imaginii lor.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici