De azi vei putea cumpăra bilet pentru o călătorie în spaţiu. Blue Origin a anunţat că vinde bilete, imediat după zborul lui Jeff Bezos

  • După ce Jeff Bezos şi echipajul lor au revenit din zborul spaţial de marţi, compania Blue Origin a anunţat că începe vânzarea biletelor.
  • Cei interesaţi să zboare în spaţiu au fost rugaţi să trimită companiei un e-mail - dar costul biletului nu a fost anunţat.
3743 afișări
Imaginea articolului De azi vei putea cumpăra bilet pentru o călătorie în spaţiu. Blue Origin a anunţat că vinde bilete, imediat după zborul lui Jeff Bezos

De azi vei putea cumpăra bilet pentru o călătorie în spaţiu. Blue Origin a anunţat că vinde bilete, imediat după zborul lui Jeff Bezos

Spre deosebire de Virgin Galactic al lui Richard Branson, Blue Origin nu a vândut încă bilete publicului larg şi nici nu a spus care va fi preţul.

Până în prezent, singurul preţ făcut public a fost suma de 28 de milioane de dolari pe care câştigătorul unei licitaţii, încă anonim, a plătit-o. Căştigătorul a renunţat să zboare, din cauza programului, potrivit Blue Origin.

Persoana respectivă va zbura ulterior, posibil cândva în acest an, în condiţiile în care Blue Origin spune că va efectua până la două misiuni suplimentare cu echipaj în 2021, care sunt deja în curs de rezervare.

"Vindem bilete. Evident, primul bilet a fost oferit la licitaţie, dar discutăm cu clienţii noştri care au participat la licitaţie. Dar dacă cineva este interesat, trimiteţi-ne un e-mail - astronauts@blueorigin.com - şi vom avea p discuţie, pentru că vrem să ducem oameni în spaţiu, în curând”, a declarat pentru CNN şeful de vânzări al Blue Origin, Ariane Cornell.

Compania spune că licitaţia a oferit un indiciu puternic că există o mulţime de oameni nerăbdători să meargă: 7.600 de persoane din 159 de ţări s-au înregistrat la licitaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici