Descoperă secretele consolei Playstation 5. Au apărut primele recenzii

  • Embargo-ul Sony a expirat astfel că au apărut primele recenzii pentru consola PS5
  • Playstation 5 va ajunge în România începând cu data de 19 noiembrie
  • Noua consolă de la Sony va costa 499 de dolari
3053 afișări
Imaginea articolului Descoperă secretele consolei Playstation 5. Au apărut primele recenzii

Sursa foto: profimedia

Mai sunt mai puţin de 2 săptămâni până când vei putea pune mâna pe consola Playstation 5. Până atunci, îţi spunem tot ce trebuie să ştii.

Pe 19 noiembrie vei putea să îţi iei noua consolă. Nu din magazine deoarece Sony o va scoate la vânzare doar online în primă fază. Design-ul este unul futurist iar controller-ul este unul nou. Şi îţi oferă răspuns haptic în funcţie de ce se întâmplă în joc.
 
Playstation 5 va intra direct în competiţie cu Xbox Series X, cea care apare ceva mai devreme. Iar consola Microsoft mai are un avantaj: unele jocuri se încarcă ceva mai rapid.
 
Când vine vorba despre părerile celor care au testat ambele console, verdictul e clar. Nu există un câştigător.

LEW LATER - tech reviewer: Totul ţine de software. Care sunt jocurile pe care le vei juca, care sunt jocurile importante pentru tine. Şi este un capitol la care poate, în acest moment, Playstation are un mic avantaj.  Mesajul meu este că aceste console sunt ambele la acelaşi nivel. Ambele reprezintă un progres similar faţă de generaţia precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici