Dezvăluiri despre lansarea PS5 Pro. Ce aduce consola de generaţie viitoare?

  • Informaţiile divulgate dezvăluie îmbunătăţiri semnificative pentru PS5 Pro, incluzând rate de cadre constante la rezoluţie 4K şi suport pentru rezoluţia 8K.
  • Specificaţiile sugerează o randare mai rapidă cu până la 45% şi capacităţi de urmărire a razelor de două până la trei ori mai rapide decât modelul standard PS5.
  • Lansarea planificată pentru perioada sărbătorilor de iarnă indică o strategie de maximizare a vânzărilor, însă ajustările ulterioare pot interveni în funcţie de evoluţia disponibilităţii titlurilor first-party.
1100 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri despre lansarea PS5 Pro. Ce aduce consola de generaţie viitoare?

Sursa foto: X

O nouă consolă PlayStation, PS5 Pro, ar putea fi lansată de sărbători, scrie Engadget.

Scurgerile de informaţii de pe canalul YouTube Moore’s Law is Dead, bazate aparent pe documentaţia trimisă dezvoltatorilor terţi de către Sony, indică upgrade-uri semnificative pentru PS5 Pro. Acestea includ rate de cadre îmbunătăţite şi constante la rezoluţia 4K, un "mod de performanţă" pentru rezoluţia 8K şi viteze de randare mai rapide, potenţial cu până la 45% mai rapide decât modelul standard PS5. În plus, se aşteaptă ca PS5 Pro să includă capacităţi de urmărire a razelor cu viteze de două până la trei ori mai mari şi un GPU cu performanţe îmbunătăţite, promiţând o grafică mai bună în ansamblu.

Deşi scurgerile de informaţii ar trebui tratate cu prudenţă, sursa, Tom Henderson de la Insider Gaming, are un istoric de predicţii precise, inclusiv detalii despre controllerul DualSense Edge şi lansarea unei versiuni fără unitate de disc a PS5.

Se pare că Sony îşi propune să lanseze PS5 Pro în timpul sărbătorilor de iarnă, probabil cu scopul de a profita de vânzările sezoniere. Cu toate acestea, acest program de lansare ar putea fi încă supus modificărilor, în funcţie de factori precum disponibilitatea titlurilor first-party pe parcursul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici