Elon Musk se ia după Apple şi îşi face o fabrică futuristă în Germania FOTO VIDEO

  • Fabrica Tesla se construieşte lângă Berlin.
  • Giga-fabrica se întinde pe 300 de hectare.
  • Va găzdui 5.500 de angajaţi.
2511 afișări
Imaginea articolului Elon Musk se ia după Apple şi îşi face o fabrică futuristă în Germania FOTO VIDEO

Elon Musk se ia după Apple şi îşi face o fabrică futuristă în Germania

E o adevărată competiţie de design între giganţii din lumea tehnologiei şi e vorba despre sedii.

După ce Apple şi-a făcut un sediu scos parcă din cărţile de science fiction, o clădire circulară, cu panouri solare pe acoperiş şi cu foarte multă verdeaţă de jur împrejur, acum a venit rândul lui Elon Musk.

Fabrica lui Musk: 300 de hectare, 5.500 de angajaţi

Giga-fabrica Tesla din Germania, la care deocamdată se toarnă fundaţiile, va arăta spectaculos la final. Poţi să-ţi faci o idee din imaginile filmate cu drona.

Fabrica se va întinde pe 300 de hectare, acoperişul va fi din panouri solare şi va găzdui 5.500 de angajaţi. Construcţia se va încheia anul viitor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici