Evoluţia iPhone-ului. Anul acesta, Apple trece la tehnologia 5G pentru prima dată.

  • Din 2007, Apple a lansat în fiecare an un nou device sau o nouă serie
  • iPhone 12 va fi prezentat în această seară, fiind vorba de 4 modele noi
  • Va fi prima dată când un iPhone va veni cu tehnologia 5G
659 afișări
Imaginea articolului Evoluţia iPhone-ului. Anul acesta, Apple trece la tehnologia 5G pentru prima dată.

FOTO: Profimedia

În 2007, Steve Jobs prezenta primul iPhone şi definea conceptul de smartphone. Era primul telefon cu touchscreen şi după doar un an acţiunile Apple au crescut cu 93%. În fiecare an a apărut un nou model de iPhone. A fost device-ul care a transformat Apple în prima compania evaluată la 2 mii de miliarde de dolari.

Anul acesta, Apple trece la tehnologia 5G pentru prima dată. Vor fi patru modele noi şi un lucru e sigur: camera nu te va dezamăgi indiferent de alegere. O spune un youtuber care a comparat toate iPhone-urile lansate în ultimii 5 ani.
 
„Dacă stăm să ne gândim de ce facem fotografii, majoritatea dintre noi suntem în poziţia în care facem fotografii ca să avem amintiri la care ne-am putea uita mai târziu. În ultimii 3-4-5 ani camerele de pe telefon au fost atât de bune încât nimeni nu se uită la aceste telefoane şi se gândeşte: Ce mi-ar plăcea să fie calitatea mai bună sau Nu este suficient de bine înregistrată această amintire de către telefon", spune Ali Abdaal, youtuber.
 
iPhone 12 va fi lansat în această seară de la ora 20 iar totul despre noul device afli de pe Aleph News.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici