Google introduce noi funcţionalităţi pentru Chrome

  • Sugestii bazate pe căutările altor utilizatori, adaptate la interogările anterioare ale utilizatorului, pentru a ţine pasul cu subiectele la modă şi căutările populare.
  • Funcţionalitatea de căutare a imaginilor îmbunătăţită, oferind sugestii mai relevante pentru categorii de cumpărături şi produse, pentru o navigare mai uşoară şi rapidă.
  • Sugestii de căutare disponibile chiar şi în condiţii de conectivitate redusă sau în mod incognito, asigurând accesul la informaţii utile în orice moment şi situaţie.
5181 afișări
Imaginea articolului Google introduce noi funcţionalităţi pentru Chrome

Sursa foto: Pexels

Google a introdus trei noi funcţii în Chrome, menite să îmbunătăţească experienţa utilizatorului şi să ofere sugestii mai utile, informează Mashable.

În primul rând, căutările pe Google în Chrome vor afişa acum sugestii bazate pe ceea ce caută alţi utilizatori, declanşate de interogările anterioare ale utilizatorului. Această funcţie le permite utilizatorilor să rămână la curent cu subiectele la modă şi căutările populare.

În al doilea rând, funcţionalitatea de căutare a imaginilor din Chrome a fost îmbunătăţită pentru a oferi sugestii mai relevante pentru categorii de cumpărături, facilitând găsirea produselor dorite de utilizatori.

În cele din urmă, Chrome oferă acum sugestii de căutare chiar şi în situaţii de conectivitate redusă, asigurându-se că utilizatorii pot accesa informaţii utile chiar şi cu o putere de semnal slabă sau atunci când navighează în modul incognito.

Aceste actualizări sunt în prezent disponibile pentru platformele Android şi iOS, cu suport pentru desktop aşteptat în viitor. Deşi aceste caracteristici nu sunt revoluţionare, Google a sugerat viitoare adiţii, cum ar fi funcţiile de inteligenţă artificială generativă pentru organizarea tab-urilor, rezumarea articolelor şi redactarea de mesaje, promiţând îmbunătăţiri suplimentare în viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici