Google lansează primele telefoane 5G şi taie preţurile la celelalte

  • Google pregăteşte Pixel 4a, versiunea 5G şi Pixel 5a, pentru toamnă.
  • Preţul telefoanelor non-5G va fi redus.
  • Google ţinteşte publicul afectat economic de pandemie.
1288 afișări
Imaginea articolului Google lansează primele telefoane 5G şi taie preţurile la celelalte

Google lansează primele telefoane 5G şi taie preţurile la celelalte

Dacă toată lumea lansează telefoane 5G, s-a gândit şi Google să intre-n rândul lumii. Aşa că pregăteşte pentru toamnă Pixel 4a, versiunea 5G, şi Pixel 5a. Preţurile vor porni de la 499 de dolari, dar, în acelaşi timp, Google anunţă că va scădea preţurile telefoanelor non-5G. Varianta non 5G a lui Pixel 4a, de exemplu, va porni de la 349 de dolari, adresându-se celor care vor un telefon bun, dar au bugete mai mici.

E o soluţie pe care a folosit-o prima dată Apple, care, în primăvară, anunţa lansarea unui iPhone de 399 de dolari, cu care să atace segmentul de public afectat economic de pandemie. Spre deosebire de Apple, însă, telefoanele ieftinite de Google sunt foste vârfuri de gamă care nu au adus veniturile scontate.

Bătălia la vârful piramidei e acerbă, Apple şi Samsung încercând să-şi adjudece o felie cât mai mare din piaţă, iar Google, care n-a venit cu nimic ieşit din comun, nu are nici baza de fani a Apple, nici tehnologia Samsung. În condiţiile acestea e destul de dificil să joci cu cei mari şi mai faci şi profit.

Pentru început, telefoanele 5G de la Google vor fi disponibile în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Germania, Japonia, Taiwan şi Australia.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici