Huawei dă replică lui Apple. A fost lansată noua serie de telefoane Mate 40

  • Huawei a lansat noua serie de telefoane Mate 40
  • Sunt 3 modele cu preţuri de la 800 de euro până la 1.400 de euro
  • Din păcate pentru Huawei, telefoanele nu au serviciile Google
865 afișări
Imaginea articolului Huawei dă replică lui Apple. A fost lansată noua serie de telefoane Mate 40

Sursa foto: profimedia

Acum o săptămână vedeai noul iPhone 12, însă iată că cel mai puternic telefon de la Apple are deja un rival pe măsură!

Huawei a lansat într-un eveniment online noua serie Mate (Meit) 40. Aşa cum te-ai obişnuit deja, fiecare producător vine cu mai multe modele. Este şi cazul cu Mate 40 care are şi o versiune Pro, şi o alta Pro Plus, cu display mai mare.
 
Design-ul este unul neobişnuit. Cele patru camere de pe spate sunt aşezate într-un "inel spaţial", după cum îi spune Huawei. Şi sunt foarte puternice. Pot apropia de 5 ori imaginea.
 
Preţurile sunt de 800, 1.200 şi 1.400 de euro. Există însă şi un al patrulea model, creat în colaborare cu Porsche. O versiune de lux pentru care trebuie să scoţi de pe card 2.300 de euro.

 
Dacă la iPhone 12 a durat până telefonul a ajuns să fie testat, primele impresii despre Mate 40 au apărut deja. Deşi telefonul a impresionat pe toată lumea, absenţa serviciilor Google rămâne o problemă mare pentru Huawei. Există un mod de a trece peste această neplăcere.

CHRIS BARRACLOUGH - TECH YOUTUBER DE TITRAT: Nu veţi vedea Google Play Store aici sau vreo aplicaţie Google. Altfel trebuie să dai o căutare prin Petal ca să găseşti ce nu se află deja acolo. Voi căuta acum Google Chrome. După cum puteţi vedea, am găsit-o pe APK Pure. Este un mod simplu de a încărca aplicaţii pe care nu le găseşti în magazinul de aplicaţii.  Desigur, atunci când descarci aplicaţii ca fişiere APK de pe internet, trebuie să fii mai atent, să te asiguri că nu descarci ceva dăunător. Asigură-te că ceea ce iei a fost descărcat de multe ori şi este verificat de utilizatori.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici