HUAWEI lansează oficial FreeBuds Pro 3, căştile TWS cu Hi-Res Dual Driver Sound System şi ANC 3.0 inteligent

236 afișări
Imaginea articolului HUAWEI lansează oficial FreeBuds Pro 3, căştile TWS cu Hi-Res Dual Driver Sound System şi ANC 3.0 inteligent

HUAWEI lansează oficial FreeBuds Pro 3, căştile TWS cu Hi-Res Dual Driver Sound System şi ANC 3.0 inteligent

HUAWEI FreeBuds Pro 3. Noua generaţie flagship de căşti TWS vine cu actualizări hardware şi software şi oferă clienţilor o audiţie de înaltă calitate cu Hi-Res Dual Driver Sound System şi ANC 3.0 inteligent.

Bazându-se pe expertiza HUAWEI în dezvoltarea de căşti TWS, cea mai recentă generaţie de gadgeturi se ridică la înălţimea renumelui HUAWEI FreeBuds, oferind o experienţă audio superioară.

Noul produs flagship HUAWEI FreeBuds Pro 3 foloseşte tehnologia inovatoare pentru a redefini ce înseamnă cu adevărat fidelitatea sunetului, ridicând standardele din industrie. Cel mai nou model îmbunătăţeşte experienţa audio cu Hi-Res Dual Driver Sound System, Crystal-Clear Communication şi anularea zgomotului exterior cu Pure Voice 2.0, ANC 3.0 inteligent şi Triple Adaptive EQ. De asemenea, noile HUAWEI FreeBuds Pro 3 vin cu un design îmbunătăţit şi cu o conectivitate inteligentă.

Cu HUAWEI FreeBuds Pro 3 utilizatorii pot asculta muzica preferată, audiobook-uri şi podcasturi sau pot avea conversaţii cu redarea fidelă a vocii oriunde s-ar afla, bucurându-se constant de o calitate superioară a sunetului, indiferent de zgomotul exterior.

Explorează total sunetul

HUAWEI FreeBuds Pro 3 înglobează tehnologia Hi-Res Dual Driver Sound System, care oferă o experienţă audio impecabilă, cu o redare fidelă atât a sunetelor de frecvenţă înaltă, cât şi joasă, de la 48 kHz la 14 Hz, fără să rateze nicio notă.

În plus, HUAWEI FreeBuds Pro 3 acceptă codecurile L2HC 2.0 si LDAC™ şi este certificat atât de HWA, cât şi de Hi-Res Audio Wireless. Această certificare dublă garantează un sunet de înaltă rezoluţie, ce aduce o abundenţă în detalii şi frecvenţe.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 dispune, de asemenea, de un algoritm Triple Adaptive EQ care garantează că muzica preferată a utilizatorilor va suna întotdeauna pe placul lor. Acesta asigură o experienţă de ascultare personalizată excepţională oriunde şi oricând.

Crystal-Clear Communication şi o experienţă de ascultare fără întreruperi şi perturbări

Când vine vorba de apeluri telefonice, HUAWEI FreeBuds Pro 3 este echipat cu tehnologia Pure Voice 2.0 care oferă o captare a vocii de 2.5x mai bună în timpul apelurilor vocale şi video, redând clar vocea utilizatorului, chiar şi în mediile zgomotoase.

Funcţia este potenţată şi de tehnologia ANC 3.0 inteligent, un algoritm de anulare a zgomotului adaptativ AI care funcţionează în timp real pentru a oferi o îmbunătăţire cu 50% a anulării zgomotului ambiental. Astfel, HUAWEI FreeBuds Pro 3 devine un partener ideal de călătorie.

Performanţă şi funcţii inteligente pentru o experienţă perfectă

În ceea ce priveşte designul, HUAWEI FreeBuds Pro 3 sunt disponibile în trei culori inspirate din natură: Ceramic White, Green şi Silver Frost. În plus, un singur element din nano-sticlă integrat în dock-ul căştilor creşte cu 32% rezistenţa la uzuri.

Când vine vorba de durata de viaţă a bateriei, HUAWEI FreeBuds Pro 3 oferă până la 31 de ore de ascultare prin încarcarea căştilor în dock şi o utilizare de până la 6,5 ore pentru căşti în sine. Utilizatorii pot încărca căştile şi wireless, putând astfel să înceapă să le folosească imediat. În plus, căştile beneficiază de standardul IP54, fiind rezistente la umezeală şi praf perfecte pentru un stil de viaţă activ.

Utilizatorii se pot conecta la două dispozitive în acelaşi timp şi pot comuta audio chiar şi între terminalele cu iOS şi Android, fără a fi nevoiţi să împerecheze de fiecare dată device-urile şi să se deconecteze în mod repetat.

Disponibilitate şi preţ

HUAWEI FreeBuds Pro 3 sunt disponibile pentru achiziţie începând cu 18 octombrie pe HUAWEI Store, magazinul oficial HUAWEI România, la preţul de 999 lei, în cele trei variante de culoare: Ceramic White, Silver Frost, Green.

La achiziţia din HUAWEI Store, clienţii beneficiază de:

  • Livrare gratuită şi rapidă

  • Plata în 12 rate fără dobândă

  • Plata cu cardul Sodexo Cadou

  • 999 puncte HUAWEI

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici