În maşina viitorului, te vei bucura de experienţe noi. Samsung prezintă: Digital Cockpit 2021

  • Samsung a prezentat Digital Cockpit 2021
  • Prima versiune a fost prezentată de Samsung în 2018
  • "Dorim să transformăm vehiculele în locuri unde pasagerilor le place să stea"
603 afișări
Imaginea articolului În maşina viitorului, te vei bucura de experienţe noi. Samsung prezintă: Digital Cockpit 2021

Sursa foto: YouTube / Samsung Newsroom

În curând nu va mai fi nevoie de o limuzină ca să te deplasezi în lux. Poţi să fii înconjurat de ecrane, ca la clasa business.

Aşa ar urma să arate o experienţă într-o maşină autonomă, când acestea vor deveni o obişnuinţă pentru străzi. Samsung a prezentat Digital Cockpit, versiunea 2021.

Cu un display QLED de 49 inci care e ascuns când nu îl foloseşti. De sistemul audio se ocupă specialiştii de la Harman. Însă conţinutul media este doar o parte din experienţă. Combatibilitatea cu 5G permite gamingul online sau vizionarea unor concerte live.

Cum sistemul este pentru maşini la care şoferul nu are multe de făcut, vehiculul va putea inclusiv să comunice cu pietonii.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici