iOS 18 adaugă control avansat pentru aranjarea iconiţelor pe ecranul de start al iPhone-ului

  • Utilizatorii vor putea aranja iconiţele mai liber, inclusiv crearea de spaţii goale şi structuri de rânduri şi coloane.
  • Funcţia "mai personalizabilă" raportată iniţial de Mark Gurman va oferi opţiuni oficiale şi convenabile pentru personalizarea ecranului de start.
  • iOS 18 ar putea aduce cea mai semnificativă revizuire a ecranului de start în ultimii ani, similară cu personalizarea introdusă pentru ecranul de blocare în iOS 16.
884 afișări
Imaginea articolului iOS 18 adaugă control avansat pentru aranjarea iconiţelor pe ecranul de start al iPhone-ului

Sursa foto: Pexels

iOS 18 este aşteptat să ofere utilizatorilor de iPhone un control îmbunătăţit asupra aranjării iconiţelor aplicaţiilor pe ecranul de start, conform MacRumors.

Deşi iconiţele vor rămâne probabil aranjate pe o grilă invizibilă, utilizatorii vor dobândi capacitatea de a le aranja mai liber, putând crea spaţii libere, rânduri şi coloane.

Mark Gurman de la Bloomberg a raportat iniţial viitorul ecran de start "mai personalizabil", care se aşteaptă să ofere opţiuni oficiale şi convenabile pentru personalizare, spre deosebire de metodele actuale care se bazează pe aplicaţii terţe.

Similar cu personalizarea ecranului de blocare introdusă în iOS 16, iOS 18 este pregătit să aducă modificări semnificative ecranului de start, posibil marcând cea mai importantă revizuire din ultimii ani.

Apple urmează să dezvăluie iOS 18 la conferinţa sa Worldwide Developers Conference (WWDC) în iunie, cu funcţii incluzând îmbunătăţiri AI pentru Siri şi aplicaţii, suport RCS în Mesaje pentru o comunicare mai bună între iPhone-uri şi dispozitive Android, actualizări de design şi altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici