WhatsApp introduce transcrierea mesajelor vocale

  • Meta, compania din spatele WhatsApp, a anunţat o nouă funcţie mult aşteptată: transcrierea mesajelor vocale.
  • Această opţiune va fi disponibilă în curând pentru toţi utilizatorii, după o perioadă de testare.
1233 afișări
Imaginea articolului WhatsApp introduce transcrierea mesajelor vocale

Transcrierea mesajelor vocale este una dintre cele mai solicitate funcţii de către utilizatorii WhatsApp.

Această opţiune va fi utilă într-un mediul zgomotos, unde utilizatorii nu vor mai trebui să asculte mesajele vocale la volum maxim, dă posibilitatea citirii mesajelor vocale în loc de ascultare, dar şi pentru persoanele cu probleme de auz.

Odată funcţia activată din setări, o singură atingere va fi suficientă pentru a obţine transcrierea. Mesajul audio va rămâne, de asemenea, disponibil.

Procesul de transcriere are loc local pe dispozitiv, fără a fi nevoie să treacă prin cloud, singura cerinţă fiind descărcarea unui pachet de 150 MB pentru conversia voce în text.

Noua funcţie este disponibilă în versiunea beta 2.24.7.8 a aplicaţiei WhatsApp pentru Android.

Lansarea oficială pentru toţi utilizatorii, pe Android şi iPhone, precum şi pe PC şi web, va avea loc în curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici