Lenovo caută 20 de stagiari ingineri software din cadrul facultăţilor tehnice

226 afișări
Imaginea articolului Lenovo caută 20 de stagiari ingineri software din cadrul facultăţilor tehnice

Bucureşti, 23 feb 2023 – Lenovo Romania susţine parcursul educaţional al inginerilor în formare şi oferă aplicabilitate cursurilor tehnice ale studenţilor prin derularea unui program de internship promovat în cadrul platformei Stagii pe Bune. Pasionaţii de tehnologie care îşi doresc o carieră sau un stagiu de practică, şi sunt studenţi ai facultăţilor tehnice selectate, pot aplica in cadrul programului pentru a beneficia de o experienţă de lucru inedită, în proiecte care se regăsesc în cele mai noi inovaţii tehnologice Lenovo şi în cadrul unei echipe internaţionale. Lansarea platformei se va realiza în cadrul unui eveniment destinat candidaţilor, la standul amenajat în clădirea Precis, din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, Blvd. Iuliu Maniu 6D, in data de 4 martie 2023.  

Aflat în centrul inovaţiilor tehnologice, Lenovo dezvolta produse şi soluţii care revoluţionează domenii de activitate şi îmbunătăţesc procese, cum ar fi module de Inteligenţă Artificială, module de analiză big-data sau tehnologii blockchain. Experienţa pe care participanţii din cadrul programului o vor acumula echivalează cu un scenariu real de dezvoltare şi cercetare, în care studenţii vor avea şansa de a contribui decisiv într-unul dintre proiectele dezvoltate de Lenovo în reţeaua globală pentru produsele software care se regăsesc în portofoliul extins al companiei, destinate dezvoltării business-urilor din întreaga lume.

Creată pentru a ajuta studenţii cu specializare tehnică aflaţi în ultimii ani de studiu să-şi lanseze o carieră de succes în domeniul ales, platforma Stagii pe bune oferă un cadru suport celor interesaţi să ia contact cu cele mai importante companii din domeniul tehnologiei şi a inovaţiilor. Lenovo îşi propune să ofere o continuare la cel mai înalt nivel a curbei de învăţare pentru cei care urmează să activeze în industrie la terminarea studiilor, prin implementarea unui program aplicat, care oferă acces neîngrădit în lucrul direct cu inginerii software din centrul de dezvoltare Lenovo din Bucureşti.

La finalul campaniei de înscrieri pe platforma Stagii pe Bune, Lenovo va alege 20 de stagiari care se vor alătura echipei începând cu data de 1 iulie în programul Internship de Vară. Aceştia vor participa timp de trei luni la proiecte inovative şi vor experimenta activităţile zilnice ale unui Software Engineer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici