Microsoft va prezenta în septembrie un telefon Android, cu ecran pliabil. Cât costă acesta

  • Microsoft va începe pe 10 septembrie livrările telefonului Surface Duo, cu ecran dual, ce foloseşte sistemul de operare Android
  • Preţuri ce încep cu 1.399 de dolari, anunţă Reuters.
308 afișări
Imaginea articolului Microsoft va prezenta în septembrie un telefon Android, cu ecran pliabil. Cât costă acesta

Microsoft va prezenta în septembrie un telefon Android, cu ecran dual, la 1.399 de dolari

Surface Duo se pliază ca o carte. Spre deosebire de dispozitive precum Galaxy Z Fold 2 de la Samsung, care utilizează o sticlă flexibilă specială pentru a crea un singur ecran, Duo are două ecrane tradiţionale separate de o balama, dar sincronizate pentru a lucra împreună.

La o informare media, directorii Microsoft au poziţionat telefonul ca un instrument pentru lucrări cu aplicaţii de productivitate, similar cu sistemul PC cu monitor dublu pe care îl folosesc mulţi utilizatori din mediul de afaceri.

În aplicaţia Team de videodiscuţii, de exemplu, partea video ocupă un ecran în timp ce celălalt ecran afişează text. În aplicaţia de e-mail Outlook Microsoft, făcând clic pe un link din corpul unui e-mail, linkul se deschide pe ecranul alăturat, astfel încât utilizatorul să poată continua să citească sau să răspundă la e-mail.

Microsoft a ales sistemul de operare al Google, deoarece le va oferi utilizatorilor acces la ecosistemul mare de aplicaţii mobile din Android.

Aparatul nu are conectivitate 5G şi este disponibil numai în Statele Unite la lansare. Microsoft nu a oferit date despre alte pieţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
microsoft,
telefon,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici