Netlix spune că măsura de a bloca partajarea conturilor este un succes. Compania a câştigat aproape 6 milioane de abonaţi

O măsură drastică împotriva partajării parolelor a ajutat Netflix să câştige aproape 6 milioane de abonaţi, mai mult decât dublu faţă de previziunile analiştilor şi validând strategia de consolidare a afacerii sale.

906 afișări
Imaginea articolului Netlix spune că măsura de a bloca partajarea conturilor este un succes. Compania a câştigat aproape 6 milioane de abonaţi

Netlix spune că măsura de a bloca partajarea conturilor este un succes. Compania a câştigat aproape 6 milioane de abonaţi

După ce a şocat investitorii prin pierderea de abonaţi anul trecut, Netflix a reacţionat prin două măsuri importante: introducerea unei versiuni mai ieftine a serviciului său cu reclame şi încercarea de a limita partajarea parolelor.

În luna mai, Netflix a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte partajarea parolelor în peste 100 de ţări.

Această politică pare să funcţioneze. În cele trei luni până la sfârşitul lunii iunie, Netflix a adăugat 5,9 milioane de abonaţi, cu mult peste aşteptările Wall Street de 2 milioane.

Creşterea vine în ciuda unui curent în online în care oamenii spuneau că vor renunţa complet la abonament.

Totuşi nu toate lucrurile sunt roz pentru Netflix. Veniturile trimestriale ale Netflix au crescut la 8,2 miliarde de dolari, cu 3% mai mult decât în urmă cu un an, dar sub previziunile de 8,3 miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici