Noul update Instagram Reels imită din ce în ce mai mult TikTok

  • Instagram Reel se apropie şi mai mult ca opţiuni de TikTok
  • Permite acum înregistrarea unor videoclipuri de 30 de secunde
  • Timer-ul va fi extins şi el la 10 secunde şi va fi îmbunătăţită editarea
209 afișări
Imaginea articolului Noul update Instagram Reels imită din ce în ce mai mult TikTok

Noul update Instagram Reels imită din ce în ce mai mult TikTok

Una dintre inovaţiile lui Mark Zuckerberg, clonarea TikTok, nu merge aşa cum se aştepta el. Instagram Reels n-a reuşit să fure din utilizatorii TikTok, în ciuda scandalului cu Trump şi a vânzării interminabile către Oracle. Aşa că s-au luat măsuri. Nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Până acum putea înregistra doar clipuri de 15 secunde, acum timpul a fost extins la 30 de secunde. Probabil că ai văzut că pe feed-ul principal de la TikTok poţi pune clipuri de un minut şi au făcut o medie.

A fost lungit şi timer-ul la 10 secunde, că dacă la TikTok se poate, de ce nu. Urmează să fie îmbunătăţite şi opţiunile de editare. Cine ştie, dacă utilizatorii nu vor mai face diferenţa între TikTok şi Instagram Reels, poate le mai creşte cota de piaţă.

Youtuber-ul Sam Sheffer se aşteaptă la noi update-uri care să apropie şi mai mult Reels de TikTok.

Sam Sheffer, youtuber: Clipurile TikTok sunt de un minut, iar cele de pe Reels au 30 de secunde. Nu ştiu de ce Reels nu le-au făcut de un minut. O să vedem un alt update peste o lună, în care să ne spună că le-au dublat din nou şi sunt la fel ca pe TikTok? Cine ştie?
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici