O companie din China a prezentat o supermaşină electrică. Ajunge la 100 km/h în 2,36 secunde

  • O companie din China a prezentat o supermaşină electrică numită U9.
  • Aceasta ajunge la 100 km/h în 2,36 secunde şi ar putea concura cu mărci celebre.
  • Preţul porneşte de la 233.000 de dolari.
632 afișări
Imaginea articolului O companie din China a prezentat o supermaşină electrică. Ajunge la 100 km/h în 2,36 secunde

Sursa foto: X

Producătorul auto chinez BYD a dezvăluit o nouă supermaşină electrică care poate atinge viteze similare produselor de ultimă generaţie ale unor giganţi din industrie precum Ferrari, potrivit CNBC.

U9 va fi lansat ca parte a brandului de lux Yangwang al BYD, care a fost introdus anul trecut. BYD este un concurent cheie pentru Tesla.

Potrivit BYD, U9 va putea atinge o viteză maximă de 309,19 km/h. De asemenea, va putea accelera până la 100 km/h în 2,36 secunde.

Preţurile pentru U9 vor începe de la 1,68 milioane de yuani (233.424 USD), iar livrările urmează să înceapă la vară, a mai anunţat BYD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici