Pagina web a PMP, atacată de hackeri din Rusia

Pagina de internet a Partidului Mişcarea Populară a fost atacată de hackerii din Rusia.

290 afișări
Imaginea articolului Pagina web a PMP, atacată de hackeri din Rusia

Pagina web a PMP, atacată de hackeri din Rusia

Potrivit reprezentanţilor PMP, compania care asigură serviciile de securitate cibernetică pentru pagina web naţională a partidului a anunţat că a blocat, în ultimele 30 de zile, 61 de atacuri.

Hackerii din Rusia au încercat să pirateze şi să blocheze comunicarea PMP.

„Se pare că îi supără politica prounionistă şi de susţinere a fraţilor români din Basarabia, acţiunile noastre de sprijin pentru Ucraina şi refugiaţi, asumarea proeuropeană şi protestele la adresa Rusiei, acţiunile politice repetate împotriva unui război absurd, iresponsabil”, susţin reprezentanţii PMP.

În ultimele săptămâni, hackerii ruşi au început o serie de atacuri cibernetice asupra unor site-uri web care aparţin unor instituţii publice, mass-media, partide şi organizaţii private din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
pagină,
hackeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici