PC-ul are picioare scurte, îl prinde MatePad din urmă

Articol cu conţinut publicitar

4969 afișări
Imaginea articolului PC-ul are picioare scurte, îl prinde MatePad din urmă

PC-ul are picioare scurte, îl prinde MatePad din urmă (P)

Zilele PC-ului sunt numărate? Cercetătorii britanici încă nu s-au pronunţat pe problemă, dar studiile pe subiect sunt în plină desfăşurare. Lăsând gluma la o parte, PC-ul, sau calculatorul, datează din 1981, cu predecesori notabili încă din anii 60, iar peste 40 de ani mai târziu, în 2023, tehnologia a evoluat atât de mult încât tot ce făcea primul calculator şi mare parte din ce face un calculator din ziua de azi se poate face cu un smartphone, al cărui avantaj principal ar fi că încape într-un buzunar şi îl poţi lua cu tine peste tot. Cu toate astea, PC-urile nu par că pleacă prea curând din peisaj. Oamenii au în continuare nevoie de un ecran mare, de a se organiza şi a lucra stând la un birou şi scriind la tastatură. Tot omul secolului 21, însă, are nevoie şi de portabilitate. Se plimbă mai mult, călătoreşte, lucrează remote şi face drumuri lungi, iar un PC nu încape în buzunar, nici în ghiozdan. Lansând tableta HUAWEI MatePad 11.5”, compania de tehnologie a reuşit să aducă pe piaţă PC-ul portabil mult dorit şi mai mult decât necesar: o tabletă uşoară, compactă, cu tastatură portabilă şi productivitate la nivel de PC într-un singur device.

Fă mai multe, cară mai puţin

Cu un ecran de 11,5 inchi, HUAWEI MatePad 11.5” are un format de 3:2 care încurajează productivitatea, permiţând o zonă de vizualizare mai mare raportat la formatul standard de 16:9. Spre deosebire de un PC, tableta devine astfel ideală atât pentru sarcinile de birou, cât şi pentru munca creativă, unde un format mai mare permite unei imagini să fie mai uşor de văzut în ansamblu. Totodată, rata de refresh de 120 Hz şi rezoluţia 2200 x 1440 redau imaginile la o calitate superioară şi reuşesc să garanteze o navigare uşoară. Tot la capitolul productivitate, nimic nu spune PC mai tare ca o tastatură detaşabilă. HUAWEI MatePad 11.5” împrumută principala caracteristică pentru care oamenii preferă PC-uri tabletelor şi o încorporează în prelungirea corpului ei compact. Tastatura HUAWEI Smart Keyboard are taste cu o cursă de 1.5mm şi scurtături pe care le regăseşti şi pe tastatura unui PC şi care te ajută să redactezi mai uşor. Printr-un software bazat pe Inteligenţă Artificială, AI Voice converteşte automat vocea în text în limbile Engleză, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană, Arabă, Poloneză, Malaieză.

Odată cu lansarea celei mai noi tablete din palmares, HUAWEI reuşeşte să le garanteze utilizatorilor săi productivitate maximă cu minimum de bagaj. HUAWEI MatePad 11.5” are un design compact, carcasa ei fiind realizată dintr-o singură bucată de aliaj de aluminiu. Tableta e uşor de cărat cu tine peste tot, având o grosime de doar 6.85 mm şi o greutate de doar 499 g. În parc, în metrou, la birou sau în vacanţă, cu HUAWEI MatePad 11.5” ai toate şansele să îţi rezolvi problemele şi taskurile unei vieţi profesionale agitate oriunde, fără să mai adaugi la ele dureri de spate date de căratul unui laptop mai greu.
Ai grijă ce faci în timp ce se încarcă tableta, că s-ar putea să nu termini

Nu numai că nu vei mai avea grija căutării unei prize oriunde te duci, dar cu HUAWEI MatePad 11.5” îţi permiţi şi să uiţi încărcătorul acasă. Dacă ai călătorii mai scurte de 37 de zile, durata de viaţă a bateriei de 7700 mAh, poţi uita de cabluri şi încărcătoare. Tableta se încarcă rapid la 20W şi vine la pachet cu un procesor de înaltă performanţă bazat pe un proces de fabricaţie de 4nm care susţine o antenă duală 2x2 MIMO Wi-Fi 6 cu lungime de bandă de 160 MHz, asigurând o performanţă superioară de gaming.

PC sau tabletă? Why not both?

Productivitate PC-like într-un corp slim, cu design minimalist şi accesorii ataşabile? Uşor, dar ultra performant cu o varietate de aplicaţii şi un canvas zoom x15 în aplicaţia Notes , ideal pentru artiştii vizuali? Am notat cerinţele, şi credem că am găsit şi soluţia: HUAWEI MatePad 11.5”, tableta care face PC-urile să pară nenecesar de mari.
Disponibilă acum în HUAWEI Store la un preţ special, MatePad 11.5” se regăseşte în oferta Back To School, valabilă până pe 30 septembrie. În plus, produsul beneficiază de un discount de 15% folosind codul A15BTS, care se aplică la preţul afişat pe site.

La comanda online, în e-shop, beneficiezi de livrare gratuită şi rapidă la orice comandă, plata în 12 rate fără dobândă, plata cu cardul Sodexo Cadou Pass şi 1% din valoarea comenzii înapoi în puncte HUAWEI.  Grăbeşte-te şi prinde ofertele HUAWEI de final de vară!

Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de memorie :
6GB+128GB - doar tabletă - 1499 lei
8GB+128GB cu tastatură inclusă - 2199 lei
Clienţii pot achiziţiona M-Pencil alături de oricare tabletă, în baza unei oferte de tip bundle, pentru 99 de lei în plus.

Oferte HUAWEI Store:

HUAWEI Back to School vine cu reduceri mari şi produse noi. Pe lângă reducerile de preţ deja existente pe site, clienţii pot adăuga un cupon suplimentar, pentru a economisi şi mai mult la produsele HUAWEI preferate. Cupoanele pot fi obţinute de pe HUAWEI Store.

-15% reducere suplimentară prin cupon pentru:

  • Tabletă HUAWEI MatePad Paper 10.3 WIFI 4GB+64GB Negru - preţ final 1699 lei
  • Tabletă HUAWEI MatePad SE 10.4 WIFI 4GB+64GB Negru şi 4GB+128GB Negru - de la 934 lei
  • Laptop HUAWEI MateBook D 15, Windows 11 Home, Intel Core i5, 8GB+512GB, Mystic Silver - preţ final 2804 lei
  • Router HUAWEI WiFi Mesh 3 3-Pack  - la preţul final 764 lei
  • Routere HUAWEI WiFi AX3 - de la 296 lei

Cupon de reducere de 2000 lei pentru HUAWEI MateBook X Pro 2022, Windows 11 Pro, Intel Core i7, 16GB+1TB, Ink Blue - preţ final 7999 lei
-

  • 10% reducere suplimentară prin cupon de reducere pentru toate smartphone-urile, wearables şi audio
  • Cupoane suplimentare:
  • -700 lei pentru smartphone-ul HUAWEI P60 Pro Series.
  • -1500 lei pentru smartphone HUAWEI Mate 50 Pro Series
  • -500 lei pentru smartwatch HUAWEI WATCH Ultimate
  • -200 lei pentru smartphone HUAWEI nova 11 Series
  • -200 lei pentru smartwatch HUAWEI WATCH 4 Series


Smartwatch HUAWEI WATCH FIT Special Edition în 3 culori: Starry Black, Nebula Pink, Forest Green - 419 lei
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici