PinePhone. Telefon sau calculator? Amândouă

  • Puţine telefoane mai oferă ceva corect pentru banii pe care îi dai
  • Cei de la Pine64 îţi oferă un telefon simplu şi ieftin
  • Pinephone costă 150 de dolari şi poţi dezactiva manual camera
407 afișări
Imaginea articolului PinePhone. Telefon sau calculator? Amândouă

PinePhone. Telefon sau calculator? Amândouă

Există pe piaţă un telefon care nu vrea să impresioneze, ci să fie discret. Se numeşte Pinephone, este ieftin, bun şi securizat.

Pentru doar 150 de dolari, poţi avea un device cu Linux, dar care va suporta orice alt sistem de operare.

Dacă îl vei cumpăra, o să ai un telefon care are comutatoare de ON/OFF pentru mai multe componente. Şi asta te-ar putea interesa dacă nu vrei sa fii spionat sau atacat de hackeri.

Vei putea dezactiva fizic camerele de pe faţă şi spate, microfonul, antena de WiFi si Blutooth-ul.

Iar dacă vrei sa fii în trendul fără mufă jack, poţi dezactiva chiar şi portul pentru căşti.

Pine64 nu îţi oferă specificaţii de top şi nici un telefon premium, ci un device entry-level, cu care să-ţi faci treaba fără frica atacurilor de hackeri.

Chris Titus Tech, un tech youtuber, îţi spune că poţi folosi PinePhone ca pe un computer şi că e mai bun decât sistemul DEX de la Samsung.

Chris Titus Tech, tech youtuber: Wow, telefonul tău este calculatorul tău? Şi nu, nu este un mecanism ca Samsung DEX, care îţi transformă androidul în desktop. Va fi un calculator cu care voi putea face orice doresc.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici