Precomenzile pentru noua consolă Xbox Seria X sunt disponibile. Pe Amazon, mai mulţi utilizatori au comandat din greşeală ediţia anterioară

  • Microsoft a dat drumul la precomenzile pentru noua consolă Xbox Seria X
  • Mulţi oameni au confundat-o însă cu precedenta generaţie
  • Amazon a avut o creştere cu 747% pentru consola Xbox One X, lansată în 2013
1420 afișări
Imaginea articolului Precomenzile pentru noua consolă Xbox Seria X sunt disponibile. Pe Amazon, mai mulţi utilizatori au comandat din greşeală ediţia anterioară

Sursa foto: profimedia

Dacă eşti printre cei care abia aşteptau noua generaţie de console, ai grijă ce cumperi! O mulţime de oameni se vor trezi că au făcut comandă pentru consola greşită!

Microsoft a dat drumul la precomenzi pentru Xbox Seria X, noua consolă care va fi disponibilă din noiembrie. 
 
Însă mulţi oameni au încurcat butoanele şi au comandat-o pe cea veche de 7 ani! Creşterea pe Amazon a fost cu 747% timp de o oră.
Interesul este uriaş. Aşa cum s-a întâmplat când Sony a dat drumul la precomenzi pentru Playstation 5, şi Xbox X a fost sold-out după câteva ore la majoritatea retailerilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici