Premieră: Vodafone România creează holograme live la rezoluţie 4K cu ajutorul tehnologiei 5G

Vodafone România creează, cu ajutorul tehnologiei 5G, holograme live la rezoluţie 4K, ceea ce constituie o premieră la nivel mondial, a anunţat compania, miercuri, într-un comunicat de presă.

1619 afișări
Imaginea articolului Premieră: Vodafone România creează holograme live la rezoluţie 4K cu ajutorul tehnologiei 5G

Premieră: Vodafone România creează holograme live la rezoluţie 4K cu ajutorul tehnologiei 5G

Potrivit Vodafone, clienţii vor putea să utilizeze reţeaua Vodafone Supernet 5G, pentru a crea statui reprezentate de o hologramă live la rezoluţie 4K.

„În Luna Femeii, clienţii vor avea oportunitatea de a dărui mamelor un cadou special prin crearea unei statui reprezentate de o hologramă live la rezoluţie 4K. În cadrul unui spaţiu dedicat şi cu ajutorul echipamentului special, mamele vor fi înregistrate şi transformate în timp real, cu ajutorul 5G, în holograme live 4K. După generarea hologramelor 4K, mamele vor primi videoclipul cu întreaga experienţă”, a mai comunicat compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici