Primul stadion din lume care va fi dezinfectat cu drone

  • Stadionul din Atlanta va deveni primul stadion profesionist dezinfectat cu drone.
  • Dronele au o capacitate de dezinfectare de 18.500 de metri pătraţi pe oră.
  • Timpul de dezinfectare se reduce, astfel, cu 95%.
234 afișări
Imaginea articolului Primul stadion din lume care  va fi dezinfectat cu drone

Profimedia

După ce multă vreme au fost privite ca distracţie, dronele intră din ce în ce mai mult în zona utilitară. Stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, gazda echipelor Atlanta Falcons şi Atlanta United FC, va deveni primul stadion profesionist care va fi dezinfectat cu drone.

Două drone, furnizate de Lucid Drone Technologies, vor pulveriza dezinfectanţi non-toxici înainte şi după fiecare meci, pe zonele pentru spectatori şi alte zone exterioare ale stadionului. Asta va face ca timpul alocat dezinfectării să scadă cu 95%, pentru că dronele au o capacitate de dezinfectare de 18.500 de metri pătraţi pe oră.

Totuşi, dronele nu vor fi singurele mijloace de combatere a răspândirii coronavirusului pe stadion. Capacitatea a fost limitată, în aşa fel încât să se respecte distanţarea socială şi 600 de dispensere cu lichid dezinfectant au fost montate pe stadion.

CEO-ul Lucid Drone Technologies, Andrew Ashur îţi spune de ce dronele sunt eficiente pentru genul acesta de activităţi.

”Dronele nostre zboară cu o precizie de centimentri şi sunt dirijate de un controller foarte uşor de folosit. Am integrat senzori optici pentru evitarea obstacolelor. Asta ne asigură că dronele pot acţiona în cele mai dificile condiţii,” a spus Andrew Ashur. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici