Provocarea #Wipeitdown este noul trend de pe Tik Tok. Provocările de pe aplicaţie sunt esenţa contentului

  • Tik Tok-ul este disponibil în 40 de limbi străine
  • Provocările de pe aplicaţie sunt esenţa contentului
  • Alte challenge-uri celebre: #Savage, #Jerusalema sau #Tootisieslide
521 afișări
Imaginea articolului Provocarea #Wipeitdown este noul trend de pe Tik Tok. Provocările de pe aplicaţie sunt esenţa contentului

Provocarea #Wipeitdown este noul trend de pe Tik Tok. Provocările de pe aplicaţie sunt esenţa contentului

Fanii Tik Tok continuă să găsească noi variante de a se menţine ocupaţi în izolare şi de a-i provoca pe alţii. Ultimul trend se numeşte ,,Wipe it down” şi te transformă într-un alt om.

Ideea din spatele challenge-ului este ca tu să începi filmarea purtând o ţinută, iar după ce ştergi o oglindă, printr-un cut scurt, să apari tot tu dar cu un look nou. Wipe it down are în prezent sunt peste 460 de milioane de vizualizări pe Tik Tok.

Artişti celebri precum Will Smith, Jason Derulo s-au amuzat cu această provocare. Un exemplu de la noi este Alina Eremia care este în trend şi ea.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici