Te întreci cu poliţia în noul NFS. Electronic Arts a anunţat relansarea jocului Need for Speed: Hot Pursuit

  • Electronic Arts a anunţat relansarea jocului Need for Speed: Hot Pursuit
  • Jocul vine cu o nouă grafică şi noi maşini la 10 ani de la prima versiune
  • De ce a ales EA să revină cu un joc vechi în dauna unuia nou, îţi spune un gamer
125 afișări
Imaginea articolului Te întreci cu poliţia în noul NFS. Electronic Arts a anunţat relansarea jocului Need for Speed: Hot Pursuit

Cum poţi încânta gamerii? Le readuci ceea ce le-a plăcut cel mai mult. Pe asta mizează Electronic Arts care e gata să relanseze Need for Speed: Hot Pursuit. Un joc la care ar trebui să existe şi un mesaj de tipul: nu repeta în realitate ceea ce faci în joc. Motivul? Principalul inamic este poliţia.

Need for Speed: Hot Pursuit va fi acum disponibil şi pe consolele de ultimă generaţie. Iar acest lucru îi încântă pe gameri.
 
Radu Borzoş, gamer: „A fost o veste neaşteptată, un Remastered pentru un joc extraordinar care la momentul 2010 a schimbat ideea de jocuri de curse.  Mi-a plăcut ideea iniţială de a putea să alergi, să fugi de poliţie ceea ce în viaţa reală nu e chiar recomandat. Se bazează pe ideea de nostalgie şi probabil şi pe faptul că au avut succes cu jocul din 2010. Au fost maşinile care erau în vogă la ora aia. Ce se joacă acum cu Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Huracan. Astea sunt cele mai dorite, să zic aşa. Peisajele au fost, chiar şi pentru momentul 2010 erau nişte peisaje foarte bine lucrate grafic.”
 
Vei putea să calci pedala începând cu luna noiembrie când va fi lansat noua versiune de Need for Speed: Hot Pursuit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici