Se lansează primul smartphone românesc pentru pasionaţii de jocuri şi fotografii. Ce preţ are dispozitivul

  • Compania românească CryptoDATA lansează un smartphone destinat celor pasionaţi de jocuri şi fotografii.
  • Dispozitivul se numeşte Tinker
  • Smartphone-ul celor de la CryptoDATA costă aproximatix 450 de euro.
4521 afișări
Imaginea articolului Se lansează primul smartphone românesc pentru pasionaţii de jocuri şi fotografii. Ce preţ are dispozitivul

Se lansează primul smartphone românesc pentru pasionaţii de jocuri şi fotografi. Ce preţ are dispozitivul

Compania românească CryptoDATA lansează un smartphone destinat celor pasionaţi de jocuri şi fotografii. 
 
Dispozitivul se numeşte Tinker şi este în acelaşi timp un aparat foto foarte performant, un minicomputer, o consolă de jocuri şi un dispozitiv pentru comunicare, fiind destinat conferinţelor video.
 
Potrivit producătorului, smartphone-ul beneficiază de o bateria de 5.000 de mAh care optimizează resursele, iar ecranul are funcţia de "picture in picture" şi suportă până la 16 poziţii. Tinker are şi patru camere pe spate.
 
Smartphone-ul celor de la CryptoDATA costă aproximatix 450 de euro.
 
CryptoDATA este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în 2013, care dezvoltă tehnologii în domenii precum securitatatea cibernetică, telecomunicaţiile criptate, inteligenţa artificială şi soluţiile blockchain.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici