Seria HUAWEI GT revine - încă o bucăţică de istorie (P)

Timpul a fost, este şi va fi mereu eternul companion al omului, martorul tăcut al fluxului şi refluxului vieţii noastre timp de secole. De la cadranele solare ale civilizaţiilor antice până la gadgeturi performante şi elegante ca noua apariţie din seria GT de la HUAWEI, istoria ceasurilor este o călătorie fascinantă prin timpul însuşi. Noile ceasuri de la HUAWEI, GT 4, vin în continuarea consacratei serii GT şi promit că la încheietura celui care le va purta măiestria se va întâlni cu inovaţia în tehnologie şi design, iar fiecare tic-tac va spune o poveste.

1101 afișări
Imaginea articolului Seria HUAWEI GT revine - încă o bucăţică de istorie (P)

Istoria nu este doar o înregistrare a trecutului, ci şi un plan pentru viitor.

Încă de la „botez”, seria HUAWEI GT a avut o direcţie clară: ascendentă. Trăgându-şi numele din industria auto, Grand Tourer fiind o sintagmă folosită la mijlocul secolului trecut pentru a descrie maşini sport ultra performante şi fiabile. Noile ceasuri care se alătură seriei nu fac abatere de la regulă. Ceasurile HUAWEI WATCH GT 4 impresionează în primul rând vizual, iar prima impresie contează, căci ea dă startul fiecărei interacţiuni. Cu o estetică sofisticată, HUAWEI pune la dispoziţia consumatorilor prin WATCH GT 4  două variante de design geometric: ceasul de 46mm are o formă octogonală a cadranului, oferindu-i ceasului un aer puternic şi robust, iar cel de 41mm are o formă clasică circulară a cadranului, cu finisaje rafinate care inspiră eleganţă, claritate şi rafinament. Indiferent de ce parte din tine vrei să arăţi lumii prin gadgetul ultra performant de la încheietura ta, HUAWEI îţi oferă şansa să alegi designul care te inspiră mai mult.

Pe lângă design, WATCH GT 4 continuă seria GT menţinând cel mai înalt nivel posibil şi reuşind să îşi depăşească predecesorii şi la specificaţiile tehnice. Display-ul AMOLED vine şi el în 2 dimensiuni, de 1.43 inchi cu o densitate de 326 PPI şi de 1.32 inchi cu o densitate de 352 PPI. Rezoluţia de 466 x 466 a ambelor dimensiuni garantează o experienţă vizuală fidelă celor mai înalte standarde, impuse deja de variantele precedente ale seriei. Astfel, cele peste 25 000 de watchface-uri din galerie se vor vedea impecabil pe interfaţa customizabilă a noilor ceasuri de la HUAWEI.

Sănătate, fitness şi stil – 3 în 1 cu HUAWEI WATCH GT 4

Toate lucrurile apar din necesitate, iar dacă un lucru nu mai serveşte omului, el va dispărea. Acelaşi principiu se aplică şi la ceasurile noii serii GT 4 şi nu numai. Istoria ne-a învăţat că tehnologia, în cazul în care o folosim cum a fost ea intenţionată, ne uşurează viaţa şi ne facilitează un program organizat, un stil de viaţă mai sănătos. Funcţiile de sănătate şi fitness evoluează non stop în gadgeturile pe care le folosim zilnic, iar HUAWEI propune cu noua sa serie GT 4 noi funcţii, ca monitorizarea ciclului menstrual sau ca monitorizarea respiraţiilor din timpul somnului. Aplicaţiile de fitness ale ceasului sunt menite să te motiveze să faci mişcare şi poţi chiar să îţi înregistrezi progresele pe care le faci cu dieta.

Istoria te învaţă. Uneori din greşeli, alteori învăţăm să repetăm lucrurile bune. Încă de la prima generaţie GT din 2018 HUAWEI a ridicat standardele în industria de wearables din toată lumea. Bateria cu o autonomie de până la două săptămâni este o funcţie cu care seria GT se mândreşte de peste 5 ani şi pe care o menţine ca fiind unul dintre caracteristicile de bază ale accesoriului tău stylish de la încheietură. Astfel ai şanse foarte mici, spre zero, să rămâi fără baterie la HUAWEI WATCH GT 4, şi te poţi bucura de aplicaţiile de pe telefonul tău non stop, ceasurile noii serii GT fiind compatibile atât cu Android, cât şi cu iOS.

Cu un design inovator, funcţii noi pe piaţa ceasurilor inteligente, dar şi păstrând funcţiile care au consacrat pe bună dreptate seria, HUAWEI mai scrie o bucăţică de istorie cu noile HUAWEI WATCH GT 4 şi reuşeşte să seteze standardele mai sus ca oricând.

HUAWEI WATCH GT 4 este disponibil pentru precomandă pe HUAWEI Store până pe data de 1 octombrie, alături de o ofertă specială cu FreeBuds SE 2 cadou, dar şi o serie de beneficii, precum:

  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
  • 12 rate fără dobândă;
  • livrare gratuită şi rapidă.

Totodată, HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store.

Preţuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

  • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici