SpaceX lansează o rachetă care transportă un modul lunar

SpaceX lansează joi o rachetă care transportă un modul lunar. La bord se află echipamente NASA, cu ajutorul cărora agenţia speră că va deschide calea misiunilor umane în 2026. Racheta va fi lansată de la Centrul Spaţial Kennedy, Florida.

529 afișări
Imaginea articolului SpaceX lansează o rachetă care transportă un modul lunar

SpaceX lansează o rachetă care transportă un modul lunar

Racheta Falcon 9 a companiei lui Elon Musk va transporta în spaţiu un modul numit Odysseus. Nava ar trebui să ajungă pe Lună pe 22 februarie. Ar fi prima misiune privată care reuşeşte o aselenizare, potrivit Sky News.

Principalul scop al misiunii IM-1 nu este detectarea apei. IM-1 îşi propune să se asigure că tehnologiile de aterizare sunt sigure şi că misiunile cu echipaj uman pot comunica cu Pământul în mediile extreme ale polului lunar.

NASA intenţionează să trimită astronauţii pe Lună în 2026.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici