Surprize de la WhatsApp. Aplicaţia lansează trei noi funcţii

WhatsApp aduce trei funcţii noi în chat. Mesajele trimise se pot şterge timp de două zile, utilizatorii pot părăsi grupurile fără să lase urme şi pot selecta contactele cărora să le afişeze ultima accesare.

8613 afișări
Imaginea articolului Surprize de la WhatsApp. Aplicaţia lansează trei noi funcţii

Surprize de la WhatsApp. Aplicaţia lansează trei noi funcţii

Pentru următoarele săptămâni, specialiştii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât şi pe noile modele iPhone, anunţă cei de la tecnoandroid.

Prima modificare se referă la ştergerea mesajelor trimise. De acum înainte, utilizatorii vor avea la dispoziţie două zile pentru a şterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut. Această noutate va fi valabilă atât conversaţiile individuale, cât şi conversaţiile de grup.

Tot în virtutea garantării intimităţii, dezvoltatorii WhatsApp vor oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a părăsi un grup fără a lăsa cea mai mică urmă, adică fără ca notificarea să-i informeze pe ceilalţi membri ai grupului.

În cele din urmă, confidenţialitatea va juca, de asemenea, un rol principal, odată cu o reformă a normelor privind ultimul acces. Spre deosebire de ceea ce a fost prevăzut până acum pe piaţa de mesagerie virtuală, utilizatorii de pe WhatsApp vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afişeze ultima accesare pe platformă, fără ca informaţiile să fie şterse definitiv şi general pentru toate contactele din agendă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici