Tele2 şi-a anunţat parteneriatul cu Nokia. Aceasta este o lovitură pentru Huawei şi ZTE

  • Operatorul Tele2 a anunţat un parteneriat cu Nokia pentru reţeaua 5G
  • Compania din Finlanda se va ocupa cu reţeaua 5G în Suedia şi ţările baltice
  • Suedia a anunţat în noiembrie că interzice Huawei şi ZTE din infrastructura 5G
1200 afișări
Imaginea articolului Tele2 şi-a anunţat parteneriatul cu Nokia. Aceasta este o lovitură pentru Huawei şi ZTE

Operatorul de telefonie Tele2 a făcut luni anunţul parteneriatului său cu Nokia. Astfel, reţeaua 5G din Suedia şi ţările baltice va fi opera lor. O surpriză, în condiţiile în care Suedia este ţara marii rivale pentru Nokia, Ericcson.

Raghav Sahgal, preşedinte Nokia: Suntem mândri de acest parteneriat acum că intrăm în era 5G.

Anunţul reprezintă şi o lovitură pentru Huawei şi ZTE. Cele două companii au fost interzise de către Guvernul din Suedia cu privire la infrastructura 5G.

Telefoanele reprezintă lucrul cel mai puţin interesant cu privire la 5G. 5G va ajuta maşinile autonome să fie conştiente de alte maşini, biciclete, pietoni şi semafoarele din jurul lor. Oraşele smart cu 5G pot face aproape orice care este electric să fie conectat şi conştient.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici